Vi er Best på mat

Mat på farten trenger ikke være synonymt med dårlig kvalitet eller usunne alternativer. Hos Best får du kvalitetsmat, servert raskt, fordi vi vet at du fortjener sunnere og bedre produkter i hverdagen.

 

 

BEST PÅ BURGER 

best beef burger

Vi i Best mener burger både kan og skal være et kvalitetsmåltid. Våre hamburgere er laget av førsteklasses råvarer og har god kjøttstruktur og en ren kjøttsmak. Hos Best kan du spise burger med god samvittighet, sammen med venner, alene eller som et familiemåltid. Vi lover at en Best burger tilfredsstiller både feinschmeckeren og junkfood-entusiasten i deg. Ingen fest uten burger på Best!

 

PØLSER HOS BEST

vare matkonsepter

 

Alle bensinstasjoner med respekt for seg selv tilbyr pølser! Hos Best finner du et stort utvalg av kvalitetspølser. Vi synes ikke det skal være en syndig utskeielse å kjøpe en pølse på våre stasjoner, derfor jobber vi tett med vår leverandør (Stabburet) for å gi deg renere pølser. Vi jobber for å fjerne og redusere allergener og servere pølser med mer kjøttinnhold og mindre mettet fett og salt.  

Hos Best er alle pølser røkt på ekte bøkeflis, servert med nydelig tilbehør og selvfølgelig glutenfrie.

Vi har også et bredt utvalg av påsmurt i alle varianter som er perfekt om du har glemt nistepakken!

 

PIZZAEKSPERTEN

for pizzaelskere banner web

 

Best sitt unike pizzakonsept Pizzaeksperten, finner du på flere av våre stasjoner. Våre pizzaer er laget på deilige, ferske pizzabunner. Elsker du italienernes tynne pizza eller mener du den amerikanske pizzaen er det som gjelder? Kanskje er familien eller vennegjengen delt på midten? Da er det godt å vite at Pizzaeksperten har kvalitetspizzaer for alle. 

Våre pizzaer er laget med gode råvarer og kjærlighet. Trenger du en matbit på veien, eller bare har skikkelig lyst på pizza til middag, kom innom en av våre Pizzaeksperten-stasjoner. 

Vi tilbyr selvfølgelig også glutenfrie alternativer. 

Best har stasjoner over hele landet, og nå kan du også bestille mat gjennom vår app “Best Bonus” på flere av dem.