Jump to main content Jump to top navigation Jump to footer

Om Best Stasjon

Best Stasjon AS er et selskap av og for forhandlere som eier eller driver en bensinstasjon eller energiforhandler.
Selskapet ble stiftet høsten 1999, og er i dag Norges eneste forhandlereide bensinstasjonskjede. Best har i dag nærmere 130 stasjoner og 20 energiforhandlere spredd over hele landet.

Best vil gi påfyll til bil og til folk. Påfyll til bilen en ny energi i form av drivstoff, bilrekvisita og fagkunnskap. Hos Best har de ansatte god kunnskap om bil – og stasjonene er utstyrt med det nødvendigste av tilbehør til bilen.

Påfyll til folk er ny energi i form av mat/drikke, nyheter/lesestoff og oppmerksomhet.. For å få oppmerksomhet gir vi oppmerksomhet til kundene våre, i form av service, kunnskap og humor. Hos oss får man personlig service, det betyr at kundene blir lagt merke til som individ og deres behov respekteres. Vi er løsningsorienterte og hjelper kundene videre på veien.

Kjedens stasjoner er alt fra små lokale enheter, til større sentralt beliggende stasjoner med et bredt utvalg av varer og tjenester.

We are sorry, but you are using a version of Internet Explorer that is not supported on this site. The browser is no longer updated by Microsoft and may therefore pose a security risk. We recommend that you use a different browser. Welcome back!

Read more about IE